Start your event with a smile

Goede communicatie tussen personeelsleden is essentieel voor een bedrijf. SteviEvents ontwikkelde teambuildingsprogramma’s, gebaseerd op een goede mix tussen teambuilding, communicatie, plezier en vooral ontspanning.

Undercover, wie, wat waar?

De wetenschap dat er één iemand vals speelt of meer weet dan de rest, maakt de groepssamenhang alleen nog maar groter.

Wie is hier Undercover? Het spannende teambuildingsspel, waarin tactiek, communicatie en samenwerken lijnrecht tegenover bedrog, vertrouwen en misleiding komen te staan.

Niets is immers meer wat het lijkt … 

… in Concert!

Als groep aan de slag met creatieve vakgebieden? Het kan bij onze groepactiviteit:

… in Concert! (en op de puntjes komt uw bedrijfnaam te staan) Sjiek hè?

De groep gaat aan de slag met diverse facetten uit de musicalwereld: zang, dans, toneel en muziek. Na een stevige oefening worden jullie allemaal getrakteerd op het wervelende eindresultaat.

“Opsporing Verzocht”

Het startpunt is bekend, maar het verloop ligt geheel in jouw handen. Er is een diefstal of moord gepleegd en er is hulp nodig bij het onderzoek. De tijd dringt en samen met jouw teamgenoten word je opgeroepen om te speuren naar aanwijzingen.

Onderweg los je diverse raadsels op die jou steeds dichterbij de oplossing brengen. 

Lukt het jou om de zaak op te lossen? 

Moordspel-Diner

U bent uitgenodigd voor een bijeenkomst in het dorp, omdat er een moord is gepleegd. Onder het genot van een hapje en een drankje gaat u samen met uw dorpsgenoten uitzoeken, wie de moord gepleegd heeft, rond welk tijdstip de moord is gepleegd en wat het moordwapen is. U wordt onderdeel van het spel, dus .. uw inlevingsvermogen wordt op de proef gesteld!

Lukt het u de juiste combinatie te vinden?

Quiz-Diner

Een gezellige avond. Een hapje en een drankje en .. lekker quizzen!

Tussen de gangen door ondergaat uw met uw groep een aantal uiteenlopende spelronden om zo te proberen zoveel mogelijk punten in de wacht te slepen.

Bent u de slimste mens van de avond? Of weet u op een tactische manier de punten binnen de sprokkelen? 

Teambuilding over de grens!

Ook over de grenzen liggen vele kansen op u te wachten op het gebied van groepsactiviteiten.

Zo, hebben we in Sart-Le-Spa een accommodatie dat ruimte biedt voor maximaal 36 personen. Met dit als uitvalsbasis kunt u al onze programma’s boeken in het prachtige decor van de Belgische Ardennen.